1. 7. 2016.

Online Head Ball - android igra

Ako bih morao da opišem ovu igru u par prideva, to bi bili: zarazna, jednostavna, zanimljiva. Head Ball je ukratko rečeno 1v1 fudbal sa jednim igračem po timu, koji ustvari nije potpuni igrač, ima samo glavu, patiku i kragnu(pretpostavljam da je kragna u pitanju). Meč se uglavnom igra 90sec, komande su pozicionirane na ekranu tako da jednom rukom pomerate igrača levo i desno, dok drugom šutirate loptu u visinu(high kick) ili horizontalno i skačete, dakle dva dugmeta sa jednom rukom i tri sa drugom.
Da li je Head Ball "pay to win" igrica, paaa ne u potpunosti, naravno, postoji valuta unutar igrice koja se kupuje pravim parama tzv "dijamanti", ali isti se mogu lako dobiti i bez plaćanja. Ako ste dovoljno dobar igrač i dobro se pozicionirate na ranking lestvici na kraju sezone(sezona traje 7 dana) možete osvojiti dijamante i tako parirati "pay to win" nubovima.
(gagi me odvalio, ipak je 2#)

U igri postoji 6 modova igranja, prodavnica, točak sreće i torba, u prodavnici se kupuju razne stvari(coin valutom) za ulepšavanje igrača, obuća, odeća, naočare, rep i sl. kao i bustovi za jedan meč, a bustovi su tipa: zamrzni protivničkog igrača, uveličaj mu gol, zameni mu komande za kretanje, vatreni šut sa kojim lopta ide brže itd. Točak sreće možete zavrteti jednom u 7 sati i u njemu možete osvojiti coine, dijamante, deo odeće, na sličan način funkcioniše i torba, samo što se ona otvara jednom u 5h i potrebno je pobediti 10 paratija da bi je otvorili i iz nje se SIGURNO izvlači jedna količina koina, količina dijamanata i deo odeće, dakle sva tri ZAJEDNO.
Pošto je igrica još u beta fazi, za sada su otključana 4 od 6 modova, season, target 5, offline i friendly.
U season modu igrate sa ostalim igračima i borite se za rank, s tim što unutar tog moda postoji još jedan "special rom" mod, u kome možete igrati samo pod određenim pravilima tipa: bez bustova, posle svakog gola svaki igrač dobija random boost, uvek vatrena lopta itd. Target 5 je napravljena kao arena, uložite određenu količinu novca, ako pobedite 5 za redom dobijate 5x uložen novac, ako izgubite ne dobijate ništa i gubite uloženi novac. Offline je kao što sam naziv kaže za igranje offline protiv botova, urađeno je kao prelaženje, npr. pobedite 16 botova i dobijate određenu količinu koina i friendly je opet kao što samo ime kaže, da izazovete prijatelja.

Trik: Kada igrate power ball mod, ukoliko ste primili gol i lopta sada pada na vašu stranu, ukoliko je šutnete "na prvu" tik pre nego što lopta dotakne zemlju, lopta će otići ispod prečke i imate siguran pogodak, protivnik ne može da odreaguje. Jedini spas za protivnika je da odmah prileti lopti ili da proceni kad planirate da šutnete pa da skoče nasumično.



Igru za vaš android ili iOS uređaj možete preuzeti OVDE

Нема коментара:

Постави коментар